Trettionde september

 
Om jag ska vara ärlig så händer det inte så mycket i mitt liv just nu. Det känns som att allting faller ungefär och jag vet inte varför det känns så igen, det kanske går över. Nu är det i alla fall prov och snart är jag måste tänka på vad jag vill gå för gymnasium då valet sker i februari. Jag har dessutom blivit förkyld igen men jag vill inte missa någonting i skolan så jag är där i alla fall. Nåväl, om några veckor ska jag få se Ulrik igen vilket känns bra. Dessutom är det höst, kallt och mörkt på morgonen vilket jag tycker om. 
 
Föresten! Om ni har missat det så var broder daniel på bokmässan (gråter över att jag inte kunde åka dit) och intervjuvades om en kommande bok. Tittar på det om och om igen, blir så glad över att se dem. Ni kan titta på det här om skulle vilja!

Kjol från Beyond Retro

 
Såhär ser kjolen som jag pratade om igår ut. Jag fick den utav min farmor ifrån beyond retro på åsögatan, den är något av de finaste plaggen som jag har i min garderob. Jag kommer cirkus bo i den numera.
Bilden tog min syster och jag redigerade den.

Lördag

 
Det har blivit lördag igen, skolveckan är över och jag känner mig extremt trött och nere hela tiden igen. Jag kan bara hoppas på att det går över för hjälp verkar stället som jag gick på förut inte kunna erbjuda mig. Hur som helst, idag gick jag runt på södermalm med min syster och med min farmor. Det var så mysigt då jag inte har träffat min farmor på flera månader nu. Jag fick även en kjol och strumpbyxor av henne som jag visar i ett eget inlägg om någon dag.